Akkumarket Turku | CM Agency
Asiakaspalvelu 8-16
puh. 041 716 5471.
CAMEL OEM Akut - Akkumarket verkkokauppa, Turku

AGM akut

AGM-akut ovat täysin suljettuja, 100% tiiviitä ja täysin huoltovapaita. AGM-akuissa on kolme kertaa korkeampi syklinen kestävyys kuin perusakuissa.

Mihin AGM akut soveltuvat?

AGM-akkujen erinomainen käynnistysteho, korkeampi kylmäkäynnistysteho sekä hyvä tärinänkesto takaavat luotettavuuden ja pitkän käyttöiän. Akut kestävät toistuvia varauksia ja purkauksia paremmin kuin ns. tavalliset avoimet akut. Mbat AGM-akkuja löytyy niin Start-Stop järjestelmiin käynnistysakkuina , kuin vapaa-ajan akkuina 

Luotettavat AGM-akut

Akun tuotanto perustuu AGM Absorptive Glass Mat ( imeytetty lasikuitumatto)- teknologiaan. Sen mullistava hyöty on erottimeksi tehty lasikuitumatto, joka on avainasemassa rekombinaatiovaiheessa ja ehkäisee elektrolyyttien kaasujen muodostumista. Suurin osa elektrolyyteistä on imeytetty erottimiin, mikä estää niiden ulosvalumisen. Parhaan tiiviyden saamiseksi akku on varustettu erikoisventtiilillä, jotta se voi turvallisesti vapauttaa muodostuneet kaasut ( VRLA – Valve Regulated Lead Acid battery). Yksittäisiä VRLA AGM akkutyyppejä voidaan mukauttaa eri käyttötarkoituksiin. Niiden suorituskyky on saatu tarkasti määriteltyä aktiiviaineiden kesken erikoismateriaalien soveltamisella, asianmukaisen valmistustavan ja rakenteellisten erityispiirteiden mukaan.


Näytetään kaikki 10 tulosta

Akkumarket Turku